20:37:30 25.04.2024
Stiri

Fostul Ambasador Iurie Reniță a strâns semnăturile necesare pentru a fi înregistrat în circumscripția uninominală nr. 26 din Chișinău: A depus actele la CEC

Partide/Comunicate 21.01.2019 16:19 Vizualizări1026 Autor: Ziarul National
Fostul Ambasador Iurie Reniță a strâns semnăturile necesare pentru a fi înregistrat în circumscripția uninominală nr. 26 din Chișinău: A depus actele la CEC Facebook


Fostul Ambasador Iurie Reniță, care candidează din partea Blocului „ACUM” în circumscripția nr. 26 (sectoarele Buiucani din Centru din Chișinău), a depus astăzi documentele la Consiliul Electoral de Circumscripție pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de deputat în cadrul alegerilor din 24 februarie curent.

Iurie Reniță anunță că a strând 888 de semnături în susținerea sa fie „în stradă, fie în apartamente, în holurile reci și insalubre ale blocurilor de locuit, la temperaturi de minus 5-10 grade de frig, în cortul nostru instalat în sectorul Buiucani, devenit între timp proverbial prin eficiența lui, dar și prin multitudinea reproșurilor spuse de către cetățenii urbei în adresa actualei guvernări PD-iste și a sateliților acesteia – Dodon, Șor, Voronin și alții de teapa lor”.

„Nu ne-a descurajat nici frigul, nici ninsorile abundente din zilele trecute, nici incapacitatea crasă a autorităților orașului de a gestiona ordinea și salubrizarea străzilor și curților din oraș. În schimb ne-au încurajat cetățenii circumscripției nr. 26, care prin sprijinul și căldura lor sufletească ne-au susținut și ne-au asigurat că victoria va fi de partea noastră – a celor mulți și nedreptățiți. De asemenea, m-am bucurat mult că printre semnatari sunt susținători fervenți ai Blocului ACUM, tineri și cetățeni în vârstă, cei care lupta cu tărie împotriva minciunii și a dezmatului juridic și moral în care se află actualmente societatea noastră. Deopotrivă am apreciat că printre semnatari sunt reprezentanți ai diverselor forțe politice proeuropene, antioligarhice, proromânești și unioniste. Acest amalgam politic ne demonstrează o dată în plus că împreună suntem în stare să stopăm invazia roșie (și cu nuanțe de albastru!), care dorește cu orice preț să se mențină la guvernare”, a scris candidatul pe Facebook.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md