Recomandări #diez. Cele mai frumoase evenimente pentru ziua de marți, 22 ianuarie

J7NMU1JIMI
Foto: Hernan Sanchez

O nouă săptămână și o nouă serie de evenimente frumoase. Echipa #diez îți recomandă cele mai colorate evenimente la care poți să mergi împreună cu familia sau prietenii și să-ți faci ziua de marți, 22 ianuarie, cât mai reușită.

#Club de presă despre manipulare și propagandă

Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova vă invită la un club de presă în cadrul căruia va fi lansat raportul de monitorizare intitulat „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton”.

Mai multe detalii găsești AICI!

#National Geographic Photo Camp MD18. Exhibition

Cineva tare a așteptat-o, cineva deja și-a pierdut speranța ca ea va avea loc, dar cineva nici nu-și imagina că ceva asemănător va fi organizat în Moldova. Nu are importanță din ce categorie faci parte, ești invitat la expoziția lucrărilor participanților National Geographic Camp Moldova 2018.

Mai multe detalii găsești AICI!

#DreamGuitar – Lecție gratuită de chitară pentru copii și maturi

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 9+ și mături. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și măturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară.

„La lecție noi oferim chitară, însă obligatoriu pentru participanți este să vină cu bună dispoziție”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Cutia Neagră

„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol. Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Ședința Top Toastmasters din 22. 01. 2019

Top Toastmasters Club (Chișinău) este o platformă unde ai oportunitatea să-ţi dezvolți abilităţile de comunicare şi de leadership.

„Pentru data de 22 ianuarie 2019 avem o ședință deosebita. Te invităm și pe tine să vii alături de noi ca să învățăm împreună”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#ASTERIX: SECRETUL POȚIUNII MAGICE 3D


Dacă vrei să mergi la cinema, atunci încearcă o nouă premieră de la Patria. Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente