/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

CEC a stabilit partidele care vor ocupa poziția 10 și 11 în buletinul de vot la alegerile parlamentare

missing
21 ianuarie 2019, ora 18:06

Ordinea a fost stabilită prin tragere la sorț, așa cum prevede Codul Electoral, în cazul în care doi sau mai mulți concurenți solicită înregistrarea la CEC în aceeași zi.

Oficial, Comisia a înregistrat șase concurenți electorali pe circumscripția națională: Partidul Democrat, Blocul ACUM DA PAS, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor, Partidul ȘOR, Partidul Mișcarea Antimafie.

De asemenea, reprezentanții Partidului Nostru, Partidul Național Liberal și Partidul Voința Poporului au solicitat înregistrarea în calitate de concurent pe circumscripția națională. Perioada de depunere a cererilor pentru înregistrare în calitate de concurent electoral, atât în circumscripția națională, cât și în cele uninominale se încheie pe 24 ianuarie.

Alegerile parlamentare în R. Moldova se vor desfășura pe 24 februarie în baza sistemului de vot mixt.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram