/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Partidul „Democrația Acasă” a depus la CEC lista candidaților pentru alegerile parlamentare. Cine sunt primii cinci pe listă

missing
21 ianuarie 2019, ora 19:08

Primii cinci pe lista unioniștilor sunt Ion Leașcenco, care candidează și pe circumscripția 15 Călărași, Anatol Ursu, care candidează și în Ialoveni, Vasile Costiuc, Zinaida Bolboceanu, candidată și la Căușeni, și Alina Panico. Liderii partidului sunt siguri că vor ajunge în legislativ datorită electoratului unionist.

Având în vedere că avem o masă critică de fier a unioniștilor de 20 – 25 la sută. Cu siguranță vom trece de pragul electoral în funcție de cum vom munci și cum vom interacționa cu oamenii, acesta va fi rezultatul”, Ion Leașcenco, candidat pe listele partidului „Democrația Acasă”.

Partidul „Democrația Acasă” a anunțat că intenționează să participe și în campania pentru referendum.

„Ne-am hotărât împreună cu colegii să ne implicăm în următorul referendum ca să avem posibilitate să ieșim public și să vorbim cât este de nocivă această inițiativă și cât este de neconstituțională și cât de mult derutează în continuare electoratul nostru”, Vasile Costiuc, candidat pe listele partidului „Democrația Acasă”.

Comisia Electorală Centrală are la dispoziție șapte zile pentru a examina și a se expune asupra listei înaintate de Partidul Democrația Acasă. Partidele politice, care doresc să participe la alegerile parlamentare mai au timp să se înscrie în cursa electorală inclusiv joi, 24 ianuarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram