/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Nou incident în Strâmtoarea Kerci din Marea Neagră: Două nave au luat foc

missing
21 ianuarie 2019, ora 20:36

”Paisprezece navigatori au fost salvaţi, 10 trupuri au fost scoase din apă”, a transmis serviciul de presă al agenţiei ruse.

Potrivit informaţiilor anterioare, navele sub pavilion tanzanian au luat foc în strâmtoarea Kerci în cursul zilei de luni. Un total de 31 de membri, inclusiv marinari din India şi Turcia se aflau la bordul navelor la momentul incidentului.

Explozia se pare că a izbucnit la bordul uneia dintre nave, a declarat luni pentru TASS, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Federale pentru Trarnsport Maritim şi Fluvial.

Potrivit Rosmorrechflot, accidentul a avut loc în momentul în care gazul a fost transferat de pe o navă pe cealaltă.

Echipajele de urgenţă au salvat trei persoane, iar corpul unui al patrulea navigator a fost scos la suprafaţă.

Potrivit Rosmorrechflot, membrii echipajului au sărit în apă pentru a putea scăpa de flăcări.

“O operaţiune de salvare este în plină desfăşurare. Trei supravieţuitori şi corpul unui marinar au fost scoşi la suprafaţă”, a transmis serviciul de presă.

Potrivit informaţiilor anterioare, navele sub pavilion tanzanian au luat foc în strâmtoarea Kerci în cursul zilei. Un total de 31 de membri, inclusiv marinari din India şi Turcia se aflau la bordul navelor la momentul incidentului.

Explozia se pare că a izbucnit la bordul uneia dintre nave, a declarat luni pentru TASS, purtătorul de cuvânt al Agenţiei Federale pentru Trarnsport Maritim şi Fluvial.

”Potrivit informaţiilor preliminare, explozia a izbucnit la bordul unei nave. Mai târziu, flăcările s-au răspândit la cealaltă navă. O navă de salvare se îndreaptă la locul faptei”, a afirmat acesta, adăugând că una dintre nave transporta gaz natural lichefiat.

Conform purtătorului de cuvânt, una dintre nave are la bord 17 membri ai echipajului, inclusiv nouă cetăţeni turci şi opt indieni. În ceallată, se află 14 persoane, şapte cetăţeni turci şi şapte indieni.

Un purtător de cuvânt al serviciului maritim de urgenţe Marea Azov-Mrea Neagră a declarat pentru TASS că o operaţiune de salvare se află în desfăşurare. Nu există persoane rănite.

Potrivit Rosmorrechflot, accidentul a avut loc în momentul în care gazul a fost transferat dintr-o navă în cealaltă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram