Un bărbat din Ialoveni, omorât cu cuțitul de un vecin, după ce au chefuit împreună: Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore

Sfârșit tragic pentru un bărbat în vârstă de 42 ani, locuitor al satului Hansca, raionul Ialoveni. Victima a fost omorâtă de vecin, după ce cei doi au chefuit.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit Poliției, apelul telefonic a parvenit la Serviciul de Gardă al Inspectoratului de Poliţie Ialoveni ieri dimineață.

La fața locului s-a deplasat grupul operativ de urmărire penală din cadrul IP Ialoveni, conducerea Inspectoratului, procurorul raionului Ialoveni şi medicul legist. Astfel, a fost depistat cadavrul unui bărbat de 42 ani, locuitor al satului Hansca, raionul Ialoveni, cu trei plagi penetrante în regiunea cutiei toracice aplicate cu cuțitul.

Suspectul s-a dovedit a fi vecinul victimei - un bărbat de 31 ani, și el locuitor al satului Hansca. Potrivit poliției, vineri, 18 ianuarie, cei doi au consumat băuturi alcoolice şi în urma unui conflict, suspectul i-a aplicat trei lovituri cu un cuţit în regiunea cutiei toratice.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru omor, iar bănuitul a fost reținut pentru 72 ore.

Oamenii legii investighează cazul.


Pub