/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/DOC/ Răspunsul CEC pentru PDM care a contestat publicarea unui video pe Facebook de către Andrei Năstase

missing
20 ianuarie 2019, ora 12:38

Comisia Electorală Centrală a restituit Partidului Democrat contestația în legătură postarea unei înregistrări video pe Facebook de către reprezentantul blocului ACUM DA PAS Andrei Năstase. CEC menționează că publicitatea electorală în rețeaua internet și prin intermediul telefoniei mobile este asimilată publicității în presa scrisă, iar contestațiile care vizează mijloacele de informare în masă scrise se examinează de instanțele de judecată.

CEC menționează că contestația trebuie depusă în instanța de judecată în trei zile de la producerea acțiunii. De asemenea, organul electoral atenționează PDM că la depunerea contestației se depune, în mod obligatoriu, și o declarație pe propria răspundere privind proveniența, veridicitatea și autenticitatea probelor.

PDM a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală prin care a sesizat autoritatea despre un video postat pe 14 ianuarie de Andrei Năstase, candidat la alegerile parlamentare din partea blocului ACUM DA PAS, pe rețelele de socializare.

Raspuns CEC by anastasia rusu on Scribd

/DOC, VIDEO/ PDM sesizează Comisia Electorală Centrală în privința unui video postat de Andrei Năstase pe Facebook

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram