image
Sursa foto: liverpoolfc.com

Liverpool, cadou inedit pentru un fan în vârstă de 104 ani: Mesajul emoționant al lui Klopp

Liverpool i-a făcut un cadou inedit unuia dintre cei mai devotați fani ai clubului, cu ocazia celebrării zilei sale de naștere. Este vorba de Bernard Sheridan, un bătrân în vârstă de 104 de ani, suporter al lui Liverpool de la vârsta de 8 ani, adică din 1923.

De ziua sa de naștere, bătrânul a primit o scrisoare din partea lui Jurgen Klopp, un tricou personalizat, un tort și bilete pentru meciul dintre Liverpool și Crystal Palace, care se va juca sâmbătă, pe 19 ianuarie.

"Dragă Bernard, mi-aș dori să-ți urez personal la mulți ani pentru împlinirea vârstei de 104 ani, dar sper că te bucuri de ziua ta de naștere alături de familie și prieteni. Îți mulțumesc pentru că ai rămas fanul lui Liverpool", este mesajul semnat de către Jurgen Klopp.

Bernard Sheridan va celebra pe Anfield alături de familia sa, una destul de numeroasă.

"Bernard nu va celebra acest eveniment pe Anfield singur în acest weekend. Copiii săi, cei 7 nepoți, respectiv 14 strănepoți îi vor fi alături", notează Liverpool Echo.

Născut în 1905, Bernard Sheridan are aproape aceeași vârstă cu clubul preferat. Fanul lui Liverpool este cu 13 ani mai "tânăr", clubul britanic fiind fondat în 1892.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: