01:34:17 20.04.2024
Stiri

Simona Halep, reacţie calmă după prima parte din „Operaţiunea surorile Williams”: „Am jucat cel mai bun tenis al meu în acest an”. Ce spune despre confruntarea cu Serena

Sport 19.01.2019 13:30 Vizualizări2733 Autor: Ziarul National
Simona Halep, reacţie calmă după prima parte din „Operaţiunea surorile Williams”: „Am jucat cel mai bun tenis al meu în acest an”. Ce spune despre confruntarea cu Serena prosport.ro


Câştigătoare de manieră clară în faţa lui Venus Williams, scor 6-2, 6-3, Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) are parte de un meci de gală în optimile de la Australian Open, cu Serena Williams. Campioana americană e pregătită să arate ce poate. Într-un discurs în care iese în evidenţă mentalitatea cu care a reuşit să rescrie istoria sportului alb, americanca a pus-o pe Simona peste sora sa, Venus, transmiţând că preferă să înfrunte numărul 1 mondial, deoarece este o provocare mai mare pentru ea.

La finalul unei prestaţii de vis, cea mai bună de la actuala ediţie a turneului de la Antipozi, gândul Simonei a zburat spre confruntarea cu cea pe care o consideră cea mai mare jucătoare din istorie şi cu care a stat faţă în faţă de nouă ori până acum, ultima dată acum doi ani, în sferturile de finală de la US Open 2016:

„Am jucat cel mai bun tenis de până acum, în acest an. Este o mare provocare să joc în faţa surorilor Williams. Acesta a fost un meci de pregătire perfect înaintea meciului cu Serena. Ambele jucătoare sunt mari campioane, dar încerc să rămân centrată pe ce am de făcut. Va fi o provocare meciul viitor”, a declarat Simona, la interviul de după meci.

Acesta a mai adăugat că nu va mai continua fără antrenor: „Nu pot să continui singură la acest nivel, mă voi gândi la un antrenor după acest turneu. Acum vreau să mă bucur de acest moment, mă bucur de această situaţie şi dau tot ce pot la fiecare meci”.

Serena a cedat doar nouă game-uri în trei meciuri, a făcut-o să plângă pe tânăra Dayana Yastremska, apoi a spus, calm, că abia aşteaptă să dea ochii cu cea mai bună jucătoare a lumii: "Cu oricare va fi un meci foarte intens, abia aştept! Sincer, mi-ar plăcea să joc împotriva numărului unu mondial. În acelaşi timp, mi-ar plăcea să câştige Venus. În orice situaţie, voi fi pregătită pentru oricare adversară. Ar fi extraordinar, nu am mai jucat cu numărul 1 mondial de când am revenit", a declarat sora mai mică a familiei Williams, la finalul victoriei zdrobitoare de azi, scor 6-2, 6-1.

Sursa: prosport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md