Duminica e ziua în care trebuie să uiți de treburi. Iată ce îți recomandă echipa #diez

CYFLQSYF9M

Echipa #diez ți-a pregătit o serie de evenimente educativ-culturale pentru ziua de 20 ianuarie. Această zi e una de relaxare și odihnă într-o atmosferă calmă.

#Vicontele de Eugene Ionesco | Night Guguță

Fiecare dintre voi are dreptate, numai ceilalți greșesc. Totdeauna. Cu o condiție: niciunul dintre voi să nu-și închipuie că este celălalt. Nu vă încredeți în afirmațiile altora! Repuneți totul în discuție! Fiți voi înșivă! Nu ascultați niciun sfat: cu excepția acestuia!” Eugène Ionesco.

Pe 20 ianuarie are loc deschiderea oficială a #nightguguta cu spectacolul „Vicontele” de Eugène Ionesco, în regia lui Slava Sambriș. Spectacolul va avea loc la Night Guguta (Maria Drăgan 1), ora 18:00.

Biletele le puteți găsi pe iticket.md, la casa teatrului Guguță sau rezervați-le la numărul de telefon 022 47-61-47.

#Alba ca Zăpada și cei șapte pitici

Un spectacol inedit care vă va aduce aminte de copilăria voastră. Alba ca Zăpada și cei 7 pitici vă așteaptă cu mult drag la Teatrul National de Operă și Balet Maria Bieșu, cu începere la ora 17:00.

#A doua şansă

Maya, o femeie ambițioasă de 40 de ani, este blocată într-un loc de muncă prost plătit, luptându-se cu frustrările visurilor neîmplinite. O femeie inteligentă care a lucrat cu sârguință într-un magazin local, acesteia îi este refuzată o poziție managerială din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, când are șansa de a primi jobul viselor ei, ea profită la maxim de oportunitate.

După o eroare de identificare, Maya îl impresionează pe directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporații din New York și primește un loc de muncă în compania sa. Indusă în eroare, compania o consideră pe Maya o consultantă desăvârșită și o angajează să se ocupe de o afacere importantă.

Având în vedere oportunitatea incredibilă de a avea cariera și stilul de viață la care l-a visat mereu, ea trebuie să dovedească că inteligența poate fi la fel de valoroasă ca o diplomă universitară, și că nu este niciodată prea târziu pentru a-și lua revanșa.

gfgfgf

#Spargem Fricile cu Mihail Turculeț // Ambassador as Photographer

Îți place să fotografiezi, dar simți că nu posezi încă cunoștințe necesare în acest domeniu? Vină la trainingul „Tehnici de iluminare fotografică în studio”. Iată ce vei învăța:

– Introducere în fotografia de studio
– Analiza pentru utilizarea iluminatul în fotografia de studio
– Lumină continuă
– Lumină de studio blitz
– Echipamente și accesorii utile (softbox, reflectoare, umbrele etc.)
– Setări aparat de fotografiat pentru lumina continuă
– Parte practică // shooting
– Setări aparat de fotografiat pentru lumina bliț
– Parte practică // shooting
– Sesiune întrebări și răspunsuri
– Networking: MOFTURI la coffee break

Cine poate participa:
– Fotografilor începători
– Fotografilor care le este frică de lumina de studio
– Fotografilor care vor să experimenteze sau să iasă din tipare
– Fotografilor mofturoși și restul

Prețul este 800 de lei.

Lasă numărul de contact, iar Irina, colega noastră, te va contacta pentru a oferi mai multe detalii și a te înscrie la WorkShop.

Înscrie-te aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente