image
Sursa foto: jurnal.md

O stradă din sectorul Telecentru, paralizată de un automobil parcat în mijlocul drumului și uitat în zăpadă de o săptămână

O mașină parcată neregulamentar în apropiere de Institutul de Neurologie și Neurochirurgie le dă mari bătăi de cap șoferilor, dar și pietonilor. Potrivit unui cititorul Jurnal.md, care ne-a expediat acestă fotografie, automobilul stă nemișcat acolo de mai bine de o săptămână.

De mai bine de șapte zile traficul rutier este îngreunat pe strada Vladimir Korolenko din capitală. Acest lucru se întâmplă din cauza unui automobil parcat neregulamentar.

Ceilalți conducători auto sunt nevoiți să urce cu autovehicolele chiar pe trotuar pentru a-și putea continua drumul, iar viața pietonilor este pusă în pericol.

Contactată de Jurnal.md, ofițerul de presă al Inspectoratul Național de Patrulare, Natalia Golovco, a declarat că nu au primit nici o solicitare la 112 în acest sens. Totodată, Golovco a ținut să precizeze că acest caz nu este unicul în capitală, iar responsabili de ridicarea mașinilor parcate neregulamentar se fac cei de la pretura sectorului respectiv.

Fiind solicitați pentru o reacție în acest sens, responsabilii de la serviciul de presă al Preturii Centru nu au fost de găsit la telefon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: