image
Sursa foto: Chișinău.fail

Chișinău, orașul maidanezilor: Haite de câini vagabonzi au împânzit capitala // FOTO

Haitele de maidanezi reprezintă o reală ameninţare urbană, susțin mai mulți locuitori ai municipiului Chișinău. care dau un semnal de alarmă, plângându-se că nu se simt în siguranță atunci când merg pe străzi.

Creşterea necontrolată a numărului maidanezilor va fi greu de stăpânit dacă autorităţile nu iau măsuri urgente de sterilizare a acestora, spun locuitorii orașului, care se tem că situația se va agrava în următorii ani.

Într-un grup despre Chișinău, au fost publicate imagini cu o haită de câini surprinsă în zona străzilor Gheorghe Asachi și Gurie Grosu, în apropiere de un liceu. Imaginile au adunat o mulțime de comentarii din partea chișinăuienilor care s-au confruntat cu această problemă.

„Zilele acestea pe o vecină au mușcat-o de picior, nu se știe în ce stare e, dar femeia venise în vacanță de peste hotare să petreacă timpul alături de familie".

„Dăunăzi, mergând spre spital, m-au înconjurat patru dulăi. Slavă Domnului că am căzut jos și s-au speriat și au fugit, dar mi-a trecut viața prin fața ochilor, sunt însărcinată și îmi era frică să nu mă muște".

„Haita aste de câini demult stă pe-acolo și seara latră toți la oameni și se iau la fugă după cicliști".

„De câteva luni bune nu mai știu cum se poate de alungat câinii vagabonzi. De câteva ori m-au luat la fugă, iar o dată chiar mă înhățase de picior".

„Cainii aceștea vin și pe strada noastră și latră noaptea, nu poți trece pe lângă ei, devin agresivi".

„La Buiucani lângă liceele O. Ghibu și P. Rareș e aceeași situație.Trăim la zece metri de liceu, dar mi-i frică să o las singură pe fetiță să meargă la școală".

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: