(video) Premieră europeană: Toyota Prius 2019 cu sistem inteligent de tracțiune integrală AWD-i

Toyota a adus la Salonul Auto de la Bruxelles, care îşi va deschide uşile pentru publicul larg începând cu ziua de mâine, modelul Prius facelift în specificație europeană.

Noutatea cea mai mare este că şi pe continentul european maşina va fi disponibilă cu un nou sistem de tracţiune integrală inteligentă, numit aici AWD-i, spre deosebire de AWD-e cum se foloseşte în America.

Primul nostru contact cu Prius facelift!

Foto: autoblog.md

Toyota Prius este cel mai original și cel mai bine vândut autovehicul hibrid din lume, cu un patrimoniu de inovație tehnică și leadership de peste 20 de ani. De la introducerea primului model în 1997, tehnologia de propulsie hibridă cu sistem de auto generare a energiei, cândva existentă la o margine de lume, a fost adusă în prim-planul unei mobilități extrem de eficiente și mai curate pentru mase.

Prius a reprezentat calea prin care a fost introdusă tehnologia de care dispune pe o gamă largă de modele, de la Yaris la SUV-ul RAV4 în Europa. Ca fundație pentru această strategie de succes, a stabilit, de asemenea, repere noi pentru tehnologia hibridă în industria automobilelor. Află mai multe despre ce aduce nou modelul, pe AutoBlog.MD


Pub