(video) Clona lui Andrei Năstase, despre participarea sa în alegeri pe circusmcripția nr.33: „Este dreptul meu. Nu-l cunosc pe Plahotniuc”

Deși tot mai multe voci susțin că democrații ar sta în spatele clonei lui Andrei Năstase din circsumscripția nr. 33, iată că Andrei Nastas a ținut să comenteze aceste acuzații. Candidatul în alegerile parlamentare a menționat că nu-l cunoaște pe Vlad Plahotniuc și nu are legătură cu vreo figură politică.

„Acolo m-am născut și este dreptul meu. Pot să menționez că în Republica Moldova sunt zeci de „Andrei Nastas”. Ce facem cu ei? Este o discriminare, părerea mea”, a declarat candidatul în alegerile parlamentare pe circumscripția nr.33.

Fiind întrebat de ce anume acum a decis să intre în viața politică, Nastas a menționat că a ajuns la vârsta potrivită și a reușit să acumuleze experiența necesară de viață.

„Pot menționa doar un lucru. Nu sunt implicat în politică, până la moment. Nu am legături cu alte figuri politice și nu-l cunosc pe Vlad Plahotniuc. Doar de la TV. Nu am fost nici la sediul PD”, a mai spus Nastas pentru ProTV.

UNIMEDIA menționează că Andrei Nastas, clona lui Andrei Năstase în circumscripția 33, este și el avocat, la fel ca și președintele Platformei DA. Doar că acesta și-a obținut licența abia la 26 decembrie 2018, cu doar câteva 4 zile înainte de a solicita de la CEC liste de subscripție pentru a colecta semnături în susținerea candidaturii sale.

Cotidianul.md a intrat în posesia unor detalii care duc la ideea că cei care stau în spatele candidaturii clonei lui Andrei Năstase au făcut tot posibilul ca acesta să semene cât mai mult cu originalul.

Totodată, cadnidatul ACUM, Andrei Năstase, a susținut că semnăturile în sprijinul lui Andrei Nastas s-au făcut prin încălcarea legii.

De asemenea, deși tot mai multe voci susțin că democrații ar sta în spatele clonei lui Andrei Năstase din circsumscripția nr. 33, președintele Parlamentului și candidatul PD în alegerile parlamentare, Andrian Candu, susține că nu cunoaște și nu știe nimic despre Andrei Nastas. Mai mult, Candu a ținut să menționeze că electoratul din suburbii nu poate fi „prostit” prin astfel de modalități.


Pub