Flăcările au curmat două vieți
Social 18 ianuarie 2019, 17:43 | 1041

Doi soți de 71 și 74 de ani au murit după ce locuința lor a luat foc. Nenorocirea s-a produs noaptea trecută în satul Camenca, raionul Glodeni. Detalii aflați din următorul grupaj de știri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la fața locului au fost mobilizate două autospeciale. În timp ce stingeau focul, pompierii au găsit cadavrul carbonizat al unei femei. Ceva mai târziu, a fost depistat și soțul victimei, care era încă în viață. El a murit însă în drum spre spital. Potrivit primelor informații ale pompierilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza nerespectării regulilor de exploatare a sobei.

Iar un biciclist a fost transportat în comă la spital după ce a fost lovit violent de o mașină. Accidentul a avut loc în această dimineață pe drumul principal din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi. Potrivit poliției, biciclistul de 52 de ani se deplasa pe marginea carosabilului, iar la un moment dat a fost lovit de un automobil condus de un bărbat de 45 de ani. Accidentul s-ar fi produs din cauză că pe șosea era polei. Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, care a arătat că el NU era beat.

Tot în această dimineață, un camion încărcat cu făină a luat foc pe șoseaua Muncești din Capitală. Șoferul a reușit să iasă la timp din vehicul și să cheme pompierii. Veniți la fața locului, ei au stabilit că 10 la sută din remorca autocamionului și trei anvelope au fost afectate de flăcări. Totodată, în preajma zonei în care s-a produs incendiul s-a format ambuteiaj. Cauza izbucnirii focului urmează să fie stabilită. De la începutul acestui an, pompierii au intervenit în 12 cazuri de ardere a mașinilor.

Opinia ta contează. Comentează!