(video) Maia Sandu: Diaspora obține nu doar un mandat, ci poate să influențeze rezultatul final

Lidera PAS, Maia Sandu, care este candidatul din partea Blocului electoral ACUM pe circumscripția 50 (Europa de Vest) la alegerile parlamentare din 24 februarie este de părerea că diaspora poate influența numărul de mandate pe listă, însă va fi posibil dacă numărul de alegători va fi mare.

Foto: UNIMEDIA

„Am văzut o participare masivă la alegerile prezidențiale și chiar dacă această guvernare a încercat să diminueze importanța votului diasporei, diaspora totuși obține nu doar un mandat în circumscripție, ci poate să influențeze numărul de mandate pe listă. Pentru asta e important să mobilizăm oamenii la vot, să avem un candidat cu care putem să mobilizăm un număr mai mare la vot”, a declarat Maia Sandu în cadrului unui interviu pentru europaliberă.org.

Menționăm că candidații înregistrați ce vor lupta pentru funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția 50 sunt Olga Coptu din partea Partidului Democrat, Maia Sandu de la Blocul ACUM și candidații independenți Valentina Geamăna și Gheorghe Bobeică.


Pub