Video News: Noul BMW Seria 7 facelift – primele impresii AutoBlog.MD

BMW Seria 7, cel mai scump sedan din gama mărcii, a beneficiat de un facelift consistent, iar pentru unii rezultatul este similar cu cel oferit de o maşină absolut nouă.

Totuşi, există careva modificări care scot automobilul de lux în evidenţă şi printre ele se numără: grila radiatorului, farurile subţiate, stopurile modificate, capota, barele de protecţie şi altele.

BMW Seria 7 facelift rămâne a fi o maşină destul de uşoară printre concurenţi, asta deoarece continuă să folosească pe larg fibră de carbon în structură. De asemenea, este disponibilă cu o gamă largă de motoare, de la un volum de 3.0 litri cu şase cilindri în linie până la o unitate V12 de 6.6 litri, toate adaptate ultimelor norme de poluare. Mai mult, există şi un model plug-in hybrid foarte interesant.

În habitaclu BMW nu a schimbat prea multe şi nici nu a preluat totul de pe noile X5 sau X7, cum ar fi noul bord. Seria 7 are doar un nou panou de bord digital, un volan optimizat, un nou sistem multimedia, noi tipuri de tapiţerie şi noi opţiuni care sporesc confortul. Noua generaţie a modelului a început deja să fie dezvoltată şi deja peste câţiva ani, care vor trece foarte rapid, vom vedea cum va evolua. Vezi pe AutoBlog.MD cum arată modelul în diverse pachete exterioare şi cât costă dotările.


Pub