Andrei Năstase, despre contestația PD la CEC: „Arată marea spaimă a acestui regim de prezența masivă la vot a oamenilor”

Andrei Năstase, acuzat de PD că ar fi făcut agitație electorală înainte de începerea campaniei electorale, spune că „această contestație nu face altceva decât să arate marea spaimă a acestui regim de prezența masivă la vot a oamenilor”.

Foto: UNIMEDIA

PD a depus o constestație la CEC prin care îl acuză pe Andrei Năstase de faptul că a făcut agitație electorală timpurie și se referă la un video postat de acesta pe Facebook în care cheamă cetățenii la vot pe data de 24 februarie.

„Așa cum am mai spus, ceea cei care lucrează cu ipoteza că pot frauda și aceste alegeri, cei care lucrează cu ipoteza că se poate repeta scenariul halucinant de anul trecut, trebuie să înțeleagă și să analizeze și consecințele unei astfel de decizii. Care pot fi aceste consecințe? În primul rând riscul nerecunoașterii alegerilor de către lumea civilizată, izolarea Republicii Moldova de lumea civilizată. Reacția dură și fermă a comunității internaționale, a statelor membre ale UE, ale instituțiilor sale, a SUA, a instituțiilor financiare internaționale, a Consiliului Europei, a Curții Europene a Drepturilor Omului”, a spus Andrei Năstase.


Pub