(foto) Premieră: Hyundai IONIQ Hybrid şi PHEV facelift

În timp ce mulți alți producători își anunță primele modele ecologice, Hyundai Motor lansează deja versiunea revizuită a lui IONIQ Hybrid și Plug-in Hybrid, alături de un IONIQ Electric îmbunătățit care urmează să fie detaliat în curând.

Maşinile actualizate oferă acum servicii avansate de telematică Bluelink, sistemele active de siguranță și asistență pentru conducere în complexul SmartSense, sistem de frânare regenerativă ajustabil prin padelele din spatele volanului, dar şi un sistem multimedia de ultimă oră. În plus, designul lui IONIQ a fost actualizat atât la ​​exterior, cât și în interior.

Foto: autoblog.md

Cu peste 60.000 de autoturisme vândute de la momentul lansării sale în 2016, modelul IONIQ este deja unul dintre pilonii principali ai viitoarei linii progresive de mobilitate a Hyundai. Împreună cu noul NEXO alimentat cu hidrogen și noul KONA Electric, compania oferă, cu cea mai largă gamă de motoare electrificate, o selecție de neegalat pentru șoferii conștienți de protecţia mediului înconjurător.

Noul IONIQ facelift este următorul pas logic făcut pentru a actualiza în continuare această linie de maşini și pentru a face mobilitatea viitoare disponibilă pentru încă și mai mulți șoferi. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub