Candu, despre clona lui Andrei Năstase din circumscripția nr.33: „Cine crede că aceasta e o modalitate de a prosti electoratul nostru, greșește amarnic”

Deși tot mai multe voci susțin că democrații ar sta în spatele clonei lui Andrei Năstase din circsumscripția nr. 33, președintele Parlamentului și candidatul PD în alegerile parlamentare, Andrian Candu, susține că nu cunoaște și nu știe nimic despre Andrei Nastas. Mai mult, Candu a ținut să menționeze că electoratul din suburbii nu poate fi „prostit” prin astfel de modalități.

Foto: UNIMEDIA

„Eu nu-l cunosc. Mai puțin mă interesează. Cred că electoratul nostru nu poate fi prostit. Și cine crede că asta e o modalitate de a prosti electoratul nostru, greșește amarnic.

Să fim serioși, electoratul din RM, mai ales din suburbii, nu este un electorat rău informat. Ei cunosc cine e Andrei Năstase și cine e Andrei Nastas. Asta e frumusețea circumscripțiilor uninominale. Oamenii își vor ști și își vor vedea la față candidații. Astfel, vor putea lua o decizie”, a spus Andrian Candu în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

De menționat că Andrei Nastas, clona lui Andrei Năstase în circumscripția 33, este și el avocat, la fel ca și președintele Platformei DA. Doar că acesta și-a obținut licența abia la 26 decembrie 2018, cu doar câteva 4 zile înainte de a solicita de la CEC liste de subscripție pentru a colecta semnături în susținerea candidaturii sale.

Cotidianul.md a intrat în posesia unor detalii care duc la ideea că cei care stau în spatele candidaturii clonei lui Andrei Năstase au făcut tot posibilul ca acesta să semene cât mai mult cu originalul.

Totodată, cadnidatul ACUM, Andrei Năstase, a susținut că semnăturile în sprijinul lui Andrei Nastas s-au făcut prin încălcarea legii.


Pub