(video) „În celula nr. 54 mai este un pat special pentru Plahotniuc”: Mesajul lui Gheorghe Petic pentru cetățeni

„Este o sentință falsă care bate în adresa tuturor”, reflectă mesajul fostului polițist de frontieră, aflat în arest preventiv, Gheorghe Petic, pentru cetățeni. Totodată, dânsul a ținut să menționeze că este ținut, în continuare, în condiții inumane și groaznice.

„E puțin pe Gheorghe Petic să-l pui la pușcărie. Orice sentință pe care mi-ați dat-o este un circ pus de Plahotniuc și de PD la cale. Este o sentință falsă care bate în adresa tuturor cetățenilor pentru ca nimeni să nu deschidă gura”, a declarat Petic.

Totodată, dânsul a ținut să menționeze că este ținut, în continuare, în condiții inumane și că practic nu mănâncă nimic. Mai mult, fostul polițist de forntieră a susținut că nu are acces nici la medic

„Mesaj special pentru Plahotniuc: În celula nr. 54 mai este un pat special pentru Plahotniuc. Te aștept. Ne va fi foarte vesel”, a conchis Gheorghe Petic.

Menționăm că la data de 16 ianuarie fostul polițist de frontieră Gheorghe Petic, ce se află în arest preventiv fiind acuzat de viol, și-a obținut certificatul de integritate, astfel, dânsul poate candida la alegerile parlamentare din 24 februarie din partea Blocului electoral ACUM.

Precizăm că numele lui Gheorghe Petic nu este menționat în lista Blocului electoral ACUM pe circumscripțile naționale.

Am solicitat o recție din partea co-președintelui Blocului ACUM, Maia Sandu, însă până la momentul actual nu ne-a venit un răspuns.

Amintim că că la data de 15 octombrie a avut loc prima ședință de judecată în cazul lui Gheorghe Petic, acuzat de viol. Astfel, instanța de judecată a decis plasarea lui în arest preventiv pentru 20 de zile, la izolatorul din Bălți.

Gheorghe Petic a fost reținut la 12 octombrie 2018. Pe numele lui a fost pornită o cauză penală pentru viol.

Oamenii legii au publicat înregistrarea de la 112 a apelului femeii care ar fi fost violată.

Gherghe Petic este și fost angajat al Poliției de Frontieră, care anterior făcuse dezvăluiri despre scheme de contrabandă cu țigări care ar fi fost protejate de înalți funcționari.

În iulie curent, acestuia i-a fost spartă pagina de Facebook și e-mailul personal


Pub