Partidul Voința Poporului a depus actele la CEC pentru a se înscrie în cursa electorală

Partidul Voința Poporului a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală actele pentru a se înscrie în cursa pentru alegerile parlamentarele, în circumscripția națională. Lista include 35 de candidați.

În cazul înregistrării, formațiunea va participa pentru prima dată la un scrutin parlamentar.

Președintele partidului Ștefan Urîtu a declarat că formațiunea își propune ca voința poporului să fie auzită, „pentru că în prezent voința poporului este neglijată”. „Vrem ca legea să fie respectată, iar statul de drept să fie stat de drept”, a declarat Ștefan Urîtu.

Ieri, la CEC  a depus actele la CEC pentru a participa la alegerile parlamentare și Partidul Nostru.

Până acum, CEC a înregistrat șase concurenți electorali în circumscripția națională: Partidul Democrat, Blocul electoral ACUM DA și PAS, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor, Partidul Șor și Mișcarea Populară Antimafie.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.