S-a aruncat în gol de la etajul șase
Social 17 ianuarie 2019, 18:56 | 1352

Un bărbat a murit, după ce s-a aruncat în gol de la etajul șase al unui bloc, după ce s-ar fi cerat cu iubita, la beție. Nenorocirea s-a produs aseară, pe strada Dacia din Chișinău. Detalii despre acest subiect, dar și alte cazuri tragice aflați în următorul grupaj de știri.

Potrivit poliției, cei doi au consumat băuturi spirtoase, iar apoi s-au luat la ceartă. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a deschis fereastra de la bucătărie și s-a aruncat în gol. La fața locului a fost chemată ambulanța, care a transportat victima la Spitalul de Urgență. Medicii au încercat să-l scape pe om cu viață, dar nu au reușit.

Tragedie și în satul Musteața, raionul Fălești. Un bărbat de 38 de ani a fost înjunghiat mortal cu un cuțit de către tatăl său. Bănuitul de 60 de ani, care era în stare de ebrietate, s-a luat la ceartă cu soția, iar fiul acestora a intervenit pentru a calma spiritele. Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore și riscă până la 15 ani de pușcărie.

O altă crimă a avut loc în orașul Bălți. Un bărbat de 39 de ani și-a lovit amicul de pahar cu un cuțit, în urma unui conflict. Victima, în vârstă de 60 de ani, a murit. Bănuitul, care nu este la prima abatere, riscă acum ani grei de pușcărie.

Iar o femeie în vârstă de 37 de ani din orașul Strășeni a ajuns la Spital, după ce a fost rănită cu un cuțit de nora sa, de 25 de ani. Totul s-a întâmplat la beție. Potrivit poliției, femeile se aflau la masă împreună cu alți membri ai familiei, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Tânăra a luat un cuțit de pe masă și a dat cu el în soacră.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie