Un nou scenariu marca PD
Politic 17 ianuarie 2019, 19:20 | 2040

Partidul Democrat a depus o contestație la Comisia Electorală Centrală împotriva Blocului ACUM Platforma DA și PAS. Motivul - o postare a liderului Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, care îndeamnă oamenii să participe la alegerile din 24 februarie. „Această contestaţie nu face altceva decât să arate marea spaimă a acestui regim de prezenţa masivă la vot a oamenilor!", a reacţionat copreşedintele Blocului ACUM.

Contestația a fost depusă de reprezentantul Partidului Democrat la Comisia Electorală Centrală, Vadim Moțarschi.

... se spune în document. Prin contestația depusă, Partidul Democrat cere Comisie Electorale Centrale să-l sancţioneze pe concurentul Andrei Năstase, în conformitate cu prevederile Codului Electoral. De partea cealaltă, copreşdintele Blocului ACUM Platforma DA şi PAS spune că acţiunile PD-ului denotă frica regimului de participarea masivă la vot pe 24 februarie.

Andrei Năstase a mai declarat că aceste consecinţe se pot materializa în nerecunoaşterea alegerilor de către partenerii externi, izolarea Republicii Moldova de lumea civilizată, reacţia dură a Uniunii Europene, a Statelor Unite ale Americii şi a instituţiilor financiare internaţionale. Năstase a atenţionat însă că reacția cea mai importantă poate fi cea a cetăţenilor.

Opinia ta contează. Comentează!