17:56:49 24.04.2024
Stiri

„Independentul” Andrei Nastas ar fi o „CLONĂ” LANSATĂ în campania electorală chiar de liderul PPDA: Sursa care lansează această versiune

Partide/Comunicate 17.01.2019 13:40 Vizualizări2389 Autor: Ziarul National
„Independentul” Andrei Nastas ar fi o „CLONĂ” LANSATĂ în campania electorală chiar de liderul PPDA: Sursa care lansează această versiune agora.md


Candidatul independent Andrei Nastas, care va candida la alegerile parlamentare în circumscripția nr. 33 din Chișinău, ar fi chiar proiectul liderului PPDA, Andrei Năstase, deși ultimul afirmă că guvernarea ar sta în spatele polițistului-„spoiler”.

Această versiune a fost lansată astăzi de today.md, potrivit căruia „Andrei Nastas e clona lansată chiar de Andrei Năstase pentru a se promova în alegeri”.

„Jurnaliștii de la Pro TV au mers la Universitatea de Educație Fizică din Capitală, unde „independentul” Andrei Nastas este lector. Deși liderul PPDA, Andrei Năstase, îl acuză că ar veni mai degrabă să-i fure voturile, în oficiul administrației facultății, dar și pe hol, jurnaliștii au observat calendare cu sigla blocului electoral „ACUM”. Totodată, conducerea instituției nu a putut explica cine a lipit aceste calendare”, scrie sursa citată.

Autorii știrii mai spun că „Andrei Nastas este o făcătură a lui Andrei Năstase, ca să-l ajute să apară în ochii opiniei publice ca victimă a guvernării”. „Proiectul clonei a fost pregătit din timp și este administrat de fratele mai mare al lui Andrei Năstase, Vasile. Recent, Vasile Năstase și Andrei Nastas, pe care nimeni nu-l poate găsi, au fost văzuți într-un local din strada Dokuceaev, din cartierul Telecentru”.

Liderul PPDA nu a comentat, deocamdată, aceste acuzații. Anterior, liderul PPDA a declarat de mai multe ori că polițistul Andrei Nastas ar fi fost trimis în circumscripția în care candidează el, pentru ca lumea să fie indusă în eroare și să-i fie furate voturile.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md