15:13:42 29.03.2024
Stiri

FOTO // Locuitorii din Orhei se declară MULȚUMIȚI de noul transport public din oraș

Partide/Comunicate 17.01.2019 16:37 Vizualizări1021 Autor: Ziarul National
FOTO // Locuitorii din Orhei se declară MULȚUMIȚI de noul transport public din oraș


Primarul interimar al municipiului Orhei, Diana Memeț, a inspectat noile unități de transport public din oraș, procurate de administrația locală la sfârșitul anului trecut. Toate microbuzele sunt pe rute și circulă conform graficului stabilit, iar oamenii s-au declarat extrem de mulțumiți, mai ales că în orele de vârf circulă gratuit.

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Orhei, Diana Memeț, care a preluat temporar atribuțiile de primar, după ce edilul de Orhei, Ilan Șor, a degrevat din funcție pentru perioada electorală, a organizat o inspecție ad-hoc la parcul auto, dar și la stațiile auto, pentru a se asigura că șoferii respectă orarul de circulație.

Astfel, în urma verificărilor, primarul interimar a constatat că toate microbuzele circulă pe rute, iar orarul de circulație este respectat cu strictețe. „Orheienii, dar și oaspeții municipiului, s-au declarat extrem de mulțumiți de noile mijloace de transport public. Ei apreciază atât confortul noilor microbuze, cât și faptul că acestea circulă cu regularitate, astfel încât își pot programa mai eficient timpul. În mod special este apreciat faptul că în orele de vârf, între 7.00 – 9.00 și 17.00-19.00, toți călătorii circulă gratuit”, se arată în comunicatul de presă.

Sursa citată amintește că la sfârșitul anului trecut administrația orașului Orhei, în frunte cu primarul Ilan Șor, a procurat 37 de microbuze noi pentru a asigura transportul public în localitate. Noile mijloace de transport, mult mai confortabile și mai sigure decât transportul public din orice localitate din R. Moldova, sunt dotate cu camere video, sistem GPS, wi-fi gratuit, dar și cu sisteme de aer condiționat. „Modernizarea transportului public din Orhei și asigurarea călătoriilor gratuite reprezintă una din promisiunile făcute de Ilan Șor în campania electorală din 2015, când a fost ales în funcția de primar”.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md