FC Barcelona riscă să fie suspendată din Cupa Spaniei. Un jucător din Barcelona B se face vinovat

1541867493733
Foto: sport.es

Campioana Spaniei, FC Barcelona, riscă să fie exclusă din Copa del Rey, după ce săptămâna trecută l-a folosit în primul 11 pe Juan Brandariz (Chumi) împotriva lui Levante. Fotbalistul de la Barcelona B era suspendat.

Potrivit regulamentului competiției, un jucător suspendat nu poate evolua nici pentru prima, nici pentru echipa secundă a clubului decât după ce-i expiră perioada de suspendare, scrie digispot.ro

În prima manșă, Barcelona a pierdut cu scorul de 2-1 în fața lui Levante, fără Lionel Messi, Luis Suarez și alte nume grele în componența echipei. Returul se joacă în această seară, de la ora 22:30.

Barcelona ar putea avea aceeași soartă pe care au avut-o și cei de la Real Madrid în 2015. Federația Spaniolă de Fotbal i-a eliminat pe galactici din cupă după ce l-au folosit pe Denis Cheryshev în meciul contra lui Cadiz, din 16-imile de finală ale competiției.

În vârstă de 19 ani, Chumi este fundaș central de profesie, un jucător crescut de academia lui Deportivo, transferat la echipa de juniori a catalanilor în 2014.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente