Cultură și petreceri! Evenimentele zilei de vineri, 18 ianuarie

balloons-birthday-bright-796606

Ziua de vineri este și ea plină de evenimente care și care mai diverse. Mai jos, vă prezentăm doar câteva din ele. Dar dacă aveți o idee mai bună de eveniment, puteți oricând să creați propriul eveniment și să invitați prietenii. Este doar o opțiune permisă de Zuckerberg pe platforma sa.

#Omagiu Poetului Grigore Vieru

La 10 ani de la tragicul accident prin care națiunea română a rămas fără Vieru, îndemnăm pe toți cei care simt românește să se alăture vineri, 18 ianuarie, ora 09:00, la bustul poetului de pe Aleea Clasicilor din Chișinău, pentru a ține împreună un minut de reculegere în veșnica memorie a marelui poet! În Grădina Publică Ștefan cel Mare, la ora 9:00.

#BYOB: bring your own booze

Demult nu ne-am adunat aici, spun organizatorii, care te îndeamnă să îți iei ceva de băut și să intri la 13A vineri, 18 ianuarie între 18:00 și 20:00. Poate fi nu neapărat alcoolic, un ceai bun ori un fresh de fructe, tot se acceptă!

#Disclosure Party cu Dj Codek

Desclosure Party cuprinde muzica unui Dj care are o experiență în a face distracție mega mare și care are muzică strânsă de mulți ani.
Așa că Vineri vă așteptăm la o tusă care știm noi prea bine ce înseamnă și pe Codek îl știm noi prea bine, asă că ne așteptăm la un Party în care unul dintre cei mai buni dj din Chișinău va fi la înălțime „again” și va băga muzică de tot genul posibil pentru a fi pe gustul la fiecare!!!

• 18+ (asta presupune să aveți buletinele la voi sau orice ce ar demonstra vârsta dvs.)
• Accesul este limitat in conformitate cu capacitatea clubului
• Ne rezervăm dreptul de a selecta clientela

#Expoziție „100 de cămăși basarabene salvate de la dispariție”

Evenimentul este desfășurat în perioada 16 ianuarie – 28 februarie, la Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.

#Festivalul Internațional de Film Queer Voices

Sunt invitați toți prietenii curcubeului, aparent.

#Baronul George Löwendal – 100 de ani pe scena artei

Mai aveți câteva zile la dispoziție de a vizita expoziția la Muzeul Național de Arte. Expoziția este organizată de Primăria Sector 1 București prin Centrul Cultural Sector 1, Fundația Löwendal și Domeniul Manasia în colaborare cu Muzeul Național de Artă al Moldovei de la Chișinău, Institutul Cultural Român Chișinău „Mihai Eminescu” și Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Rep. Moldova, dedicată împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire expoziția marchează și împlinirea unui veac de prezență continuă pe scena artei din România a baronului George Löwendal ca unul dintre cei mai importanți creatori de artă.

#Glass (Sticlă), la Patria

Din „Indestructibilul” (“Unbreakable”), revin Bruce Willis, în rolul lui David Dunn și Samuel L. Jackson, în rolul lui Elijah Price, cunoscut și sub pseudonimul de Domnul Glass (sticlă). Lor li se alătură, din “Split”, James Mcavoy, reluând rolul lui Kevin Wendell Crumb și a multiplelor personalități care se ascund în interiorul său, precum și Anya Taylor-Joy, în rolul lui Casey Cooke, singura captivă ce a supraviețuit unei întâlniri cu Bestia (The Beast).

Continuând de unde a rămas Split, Glass îl găsește pe Dunn, aflat în urmărirea lui The Beast, creatura superumană a lui Crumb. Din seria de ciocniri dintre Dunn și Crumb, ce capătă proporții, se relevează că, din umbră, Price e, de fapt, adevăratul păpușar, ce deține secrete cruciale despre ambii.

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente