/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Detalii despre omorul din Soroca. Asistenta medicală din sat: „La față era vânăt, se vedea că era bătut, avea niște coaste fracturate”

missing
17 ianuarie 2019, ora 17:32

Am fost chemată de urgență să acord primul ajutor. Nu era deplasabil, la față era vânăt se vedea că era bătut, avea niște coaste fracturate. Nu se putea mișca. Eu când puneam mâna pe el, avea dureri foarte mari. Spunea două, trei cuvinte și se odihnea, nu putea nici vorbi”, a declarat doamna Maria, asistenta medicală din satul Bulboci.

Ulterior, femeia a spus că a chemat ambulanța pentru al transporta pe bărbat la spital.

Am chemat ambulanța, și l-am transportat la spital, i-am acordat primul ajutor, i-am făcut ceva analgezice ca să-i iau durerile pentru că avea coaste fracturate”, mai spune Maria, asistenta medicală din sat.

De asemenea, acesta a mai menționat că familia nu ar fi avut conflicte cu nimeni și că victimele ar fi niște persoane foarte prietenoși.

Din câte știu eu nu am auzit să aibă certuri. Erau niște oameni foarte cuminți, nu aveau dificultăți cu mahala. Trăiau foarte bine cu toți din sat.

O femeie și un bărbat a fost snopit în bătaie chiar în propria casă. La scurt timp, soția acestuia a decedat. Corpurile au fost descoperite de către vecina acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram