Andrei Năstase, despre cererea lui Mihai Ghimpu: „Nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”

Andrei Năstase a comentat cererea lui Mihai Ghimpu prin care liberalul îi cere să dezmintă informația precum că acesta ar fi „complice în furtul miliardului”, declarație făcute de Năstase într-o conferință de presă.

Foto: UNIMEDIA

„Eu despre hoți n-am încetat să vorbesc de ani de zile. Acum s-a trezit? Individul despre care vorbiți este un politician de sub 1% și din punctul meu de vedere s-a sinucis politic de mult timp. Eu nu dau nici 30 de arginți, pardon, 30 de bănuți, pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”, a comentat Andrei Năstase.

Mihai Ghimpu i-a transmis lui Andrei Năstase o cerere prealabilă în care cere ca liderul Platformei DA să dezmintă informația precum că Ghimpu ar fost implicat în furtul miliardului, splălarea banilor rusești și ar fi fost complice cu Vlad Plahotniuc. Totodată, Ghimpu a solicitat prejudiciu moral în valoare de 1 leu.

O situația asemănătoare a avut loc recent între Andrei Năstase și Ion Ceban. În decembrie 2018, Judecătoria Chișinău a decis că Andrei Năstase este obligat să îi plătească un leu lui Ion Ceban pentru o frază defăimătoare spusă la adresa lui Ceban, în cadrul emisiunii „Eu vreau să fiu primar”, din 11 mai 2018.


Pub