O interpretă celebră și-a atacat tatăl în judecată: S-a folosit de numele meu

Rihanna a luat măsuri legale împotriva tatălui ei, Ronald Fenty, pentru că a folosit numele lor de familie pe care artista l-a transformat, în ultimii ani, într-un brand renumit de produse cosmetice și articole vestimentare.

Foto: Urban Islandz

În articolele juridice obținute de publicația americană „The Blast”, cântăreața, născută Robyn Rihanna Fenty, susține că părintele său încearcă să profite de faima ei și că, împreună cu un partener de afaceri, au obținut mai multe contracte pentru firma lor de diverisment, pretinzând că sunt agenții artistei, transmite Libertatea.

Deși nu are autoritatea de a acționa în numele fiicei sale, așa cum însăși Rihanna pretinde în documentele depuse în instanță, Ronald ar fi antamat-o pentru un turneu de 15 milioane de dolari în America Latină și alte două concerte în Los Angeles și Las Vegas, pentru suma de 400.000 de dolari. În ambele cazuri, artista susține că nu are nici o legătură cu acordurile respective.

Rihanna solicită daune de la tatăl ei și îi cere oficial să renunțe la numele Fenty în afacerile sale, acesta fiind patentat de ea pentru linia de cosmetice Fenty Beauty, pentru cea de lenjerie intimă Savage X Fenty și colecția de haine sport Puma Fenty by Rihanna.

Chiar dacă Rihanna și-a dat tatăl în judecată, cei doi păstrează aparența unei relații apropiate. Ronald Fenty și mama artistei, Monica, au divorțat când Rihanna avea 14 ani, dar el a rămas aproape de fiica sa și de frații ei, Rorrey și Rajad. Aceștia au fost văzuți ultima oară împreună în noiembrie, când au sărbătorit aniversarea de 90 de ani a bunicului său matern, Lionel Braithwaite, la un club de noapte din Bridgetown, Barbados.

Rihanna a declarat în urmă cu ceva timp, că în copilărie a luat parte la abuzul fizic asupra mamei ei, când tatăl artistei i-a spart nasul. De asemenea, în 2008, Ronald a fost trimis acasă de la turneu susținut în America de Nord, fiind sub influența alcoolului.

libertatea.ro


Pub