(video) „Îmi fac griji pentru primarii noștri. Puteți să vă opriți?”: Renato Ustaîi, apel către Plahotniuc

Fostul primar de Bălți, Renato Usatîi, a ținut să vină cu un mesaj pentru liderul democraților, Vlad Plahotniuc, într-un live pe Facebook. Astfel, liderul „Partidului Nostru”a ținut să menționeze că asupra mai multor primari din Republica Moldova sunt efectuate presiuni din partea reprezentanților PD-ului.

„Mă adresez către stăpânul țării, Vlad Plahotniuc. Vlad, noi ne cunoaștem de foarte mulți ani. Știu că vei privi acest video. Știu că nu treci linia roșie, în ceea ce privește oamenii apropiați, familia. Presupun că multe lucruri se întâmplă pe la spatele tău.

Eu îmi fac giriji pentru primarii noștri și pentru colegii mei de partid. Puteți să vă opriți? Mie puteți să-mi mai adăugați dosare, dar ajunge să vă ocupați cu aceste lucruri. Știți bine despre ce vorbesc.

Mulți dintre voi speră că eu nu mă voi trezi după anestezie. Dacă mă voi trezi, mă tem că atunci voi nu vă veți putea dormi”, a spus liderul Partidului Nostru.

În acest sens, fostul primar de Bălți s-a adresat șefului statului, Igor Dodon, dar și primarului de Orhei, Ilan Șor.

„Igor Nicolaevici, preocupă-te de alegeri. Ilan Șor, poți să-l mai aduci pe Stas Mihailov. Pot să vă spun că pe Vlad Plahotniuc l-am cunoscut înaintea voastră. Nu așteptați milă. Mai devreme sau mai târziu, veți fi condamnați”, a conchis Usatîi.

De menționat că la moment, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, se află în Germania unde va suporta o intervenție chirurgicală.

Partidul Nostru a depus astăzi, 16 ianuarie, actele la Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru a se înregistra în cursa electorală.


Pub