Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Năstase îi răspunde lui Ghimpu:…

Năstase îi răspunde lui Ghimpu: „Nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui”

Foto: privesc.eu

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, a dat de înțeles în cadrul unei conferințe de presă că nu îi va cere scuze lui Mihai Ghimpu după ce fostul lider al liberalilor i-a înaintat o cerere prealabilă prin care îi solicită să dezmintă public o afirmație pe care Năstase a făcut-o public în cadrul unei conferințe de presă din 2 ianuarie.

Ghimpu susține că Năstase i-a lezat onoarea și demnitatea atunci când a menționat în cadrul unei conferințe de presă că el ar fi unul dintre beneficiarii furtului miliardului. În acest context, fostul lider al Partidului Liberal a solicitat ca Năstase să își ceară public scuze, să dezmintă această afirmație, și să îi achite prejudicii morale în mărime de un leu.

De cealaltă parte, Andrei Năstase susține că nu este pentru prima dată când face astfel de declarații la adresa lui Mihai Ghimpu: „Despre hoți nu am încetat să vorbesc de ani zile Acum s-a trezit? Individul Mihai Ghimpu e un politician sub 1%. Din punctul meu de vedere el s-a sinucis politic de foarte multă vreme. Cât privește demnitatea și onoarea, eu nu dau nici 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”.

Ghimpu susține că dacă Năstase nu își va cere public scuze, acesta va fi nevoit să își apere onoarea, demnitatea și reputația personală prin intermediul instanțelor de judecată.