image
Sursa foto: botosaneanul.ro

Balada Miorița se repetă la Căușeni: Doi ciobani l-au ucis pe al treilea

Doi ciobani din satul Sălcuța Nouă, raionul Căușeni, au omorât un bărbat de 56 ani, locuitor al satului Cârnățenii Noi. Crima s-a produs azi dimineață, în jurul orei 07:35.

Potrivit ofițerului de presă al IP Căușeni, Silvia Vetcu, poliția a fost sesizată de un bărbat de 38 ani, locuitor al satului Sălcuța Nouă, care a spus că a găsit cadavrul unui bărbat într-un canal de scurgere.

În urma cercetărilor, s-a aflat că victima este un bărbat de 56 ani, care lucra cioban la stâna din Cârnățenii Noi și care a mers în vizită la ciobanii din localitatea vecină, Sălcuța Nouă. Acolo au băut până când între ei s-a iscat un conflict.

De la ceartă n-a fost mult până la bătaie. Cei doi cobani l-au snopit pe al treilea cu pumnii și picioarele pe unde nimereau.

Ulterior, unul dintre ciobani, în vârstă de 32 ani, locuitor al satului Taraclia, raionul Căușeni, văzând că victima răsuflă deja din greu, i-a aplicat lovitura fatală. A luat un topor și l-a lovit în cap pe ciobanul care și-a dat ultima suflare.

După ce s-au asigurat că victima e moartă, cei doi au pus cadavrul pe o sanie și l-au dus la intrarea în localitatea Sălcuța Nouă, unde l-au aruncat în canalul de scurgere de lângă drum.

Pe marginea cazului a fost deschis un dosar penal pentru omor, iar cei doi ciobani au fost reținuți pentru 72 de ore.

Alte circumstanțe ale crimei urmează să fie stabilite în cadrul anchetei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: