(video) Noul Toyota RAV4 Hybrid în toate detaliile! Maşina ajunge în curând şi în Republica Moldova

Toyota a prezentat în toamna anului trecut la Salonul Auto de la Paris, în premieră europeană, noua generaţie a modelului RAV4, care în zonă se va vinde prioritar în versiune Hybrid. L-am văzut şi noi atunci pentru prima dată, iar astăzi producătorul a făcut publice mai multe detalii şi conţinut multimedia, anunţând astfel că perioada startului vânzărilor a început.

Modelul se lansează pe continentul european pentru a roti în continuare contorul celor peste 8.5 milioane de RAV4-uri, vândute din 1994 şi până în prezent, de-a lungul a patru generaţii. Apropo, în 2017 a fost cel mai bine vândut SUV din lume (810.953 exemplare) şi al patrulea cel mai bine vândut model Toyota.

Ce aduce nou noul RAV4? A cincea generaţie RAV4 reprezintă un model care duce SUV-ul într-o nouă eră de performanţă, capacitate și siguranță, avantaje posibile datorită utilizării noii platforme TNGA (Toyota New Global Architecture) în versiune GA-K. Cel mai mic centru de greutate posibil se obține prin faptul că fiecare componentă este mai ușoară și se află mai jos în vehicul – totul, de la motor până la scaunele din cabină. Platforma a permis, de asemenea, o creștere cu 57% a rigidității caroseriei lui RAV4, ceea ce contribuie la o plimbare stabilă și plană cu o manevrabilitate superioară. Continuarea articolului cu mai multe detalii, inclusiv despre când vine în Moldova, şi cu o mulţime de conţinut multimedia, pe AutoBlog.MD


Pub