Ştiri

Sursa imaginii: parlament.md

Ştiri / Social

15 Ian. 2019 / 16:54

Trei candidaţi, admişi la concursul pentru funcţia de director al Agenţiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor

Trei candidaţi au fost admişi la concursul pentru funcţia de director general al Agenţiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Comisia economie, buget şi finanţe a examinat dosarele depuse pentru concursul public de selectare a candidaţilor.

La proba de interviu au fost admişi: Roman Vitiuc, Irina Gutnic şi Anatolie Zagorodnîi.

Decizia Comisiei şi CV-urile candidaţilor admişi urmează a fi publicate pe site-ul Parlamentului.

În conformitate cu prevederile Regulamentului de organizare a concursului, Comisia economie, buget şi finanţe urmează să evalueze rezultatele interviului şi să întocmească lista candidaţilor selectaţi în ordinea descrescătoare a punctajului acumulat. Comisia prezintă preşedintelui Parlamentului şi Comisiei juridice, numiri şi imunităţi candidaţii selectaţi, care urmează a fi aprobaţi de plenul Parlamentului.

Comisia parlamentară economie, buget şi finanţe a anunţat concurs public pentru selectarea candidaţilor la funcţia de director general al Agenţiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor. Funcţia de Director general a devenit vacantă după ce Viorel Moşneaga şi-a prezentat demisia la sfârşitul anului trecut.

Dosarele pentru concurs au fost depuse în perioada 30 noiembrie 2018 – 3 ianuarie 2019.

Directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Soluţionarea Contestaţiilor este numit de către Parlament pentru o perioadă de şapte ani.

 

 

 

Comentarii