13:42:44 28.03.2024
Stiri

Și-a bătut iubita cu BESTIALITATE dintr-un motiv absolut absurd

Știri 15.01.2019 17:04 Vizualizări1989 Autor: Ziarul National
Și-a bătut iubita cu BESTIALITATE dintr-un motiv absolut absurd Sursa: libertatea.ro


Un bărbat și-a lovit iubita, i-a scos trei dinți și i-a dislocat maxilarul, după ce aceasta și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook și el nu mai apărea în imagine, scrie Daily Mail.

Lois Ashton, în vârstă de 29 de ani, din Liverpool, spune că a fost lovită atât de tare încât trei dinți i-au fost rupți, iar unul dintre ei i-a intrat prin gingii până în nas.

Femeia, care acum este obligată să poarte proteză, a fost atacată de fostul iubit Andrew McNair, după o noapte petrecută cu prietenii în oraș.

„La început a fost minunat și se purta atât de frumos cu mine. Dar, pe măsură ce au trecut lunile, s-a schimbat. Îmi amintesc de prima dată când mi-a dat peste față. Altă dată mi-a dat în cap și mi-a învinețit un ochi. Ar fi trebuit să mă despart de el atunci, dar mă suna în fiecare zi și era atât de drăguț și își cerea scuze și a plâns, așa că ne-am împăcat”, a povestit femeia.

În noaptea atacului, cei doi au ieșit în oraș cu prietenele ei, dar bărbatul nu a stat cu ele, așezându-se la o masă separată. La plecare, iubiții s-au despărțit și femeia a plecat singură la ea acasă.

Dar în dimineața următoare s-a trezit cu McNair stând pe picioarele ei și țipând la ea. „Am reușit să fug afară și am bătut la ușa vecinilor pentru ajutor, dar nimeni nu a răspuns. McNair a continuat apoi să o lovească. „M-a dat apoi de trei ori cu capul de ușă și mi-a spart dinții. Când mi-am pus degetul pe nas, am simțit dintele”, a povestit femeia.

Andrew McNair a fost condamnat la 36 de luni de închisoare pentru atac.

Sursa: libertatea.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md