00:36:38 20.04.2024
Stiri

MONSTRUOS // Și-a ținut fiica într-un scaun cu rotile timp de 20 de ani, deși aceasta era sănătoasă

Știri 15.01.2019 20:02 Vizualizări2399 Autor: Ziarul National


MONSTRUOS // Și-a ținut fiica într-un scaun cu rotile timp de 20 de ani, deși aceasta era sănătoasă Sursa: libertatea.ro

Clauddine Dee Dee Blanchard a pretins timp de mai bine de 20 de ani că fiica ei, Gypsy Rose, are probleme de sănătate fizice și mintale, ținând-o într-un scaun cu rotile și dându-i medicamente de care fata nu avea nevoie.

Când avea trei luni, Gypsy a fost diagnosticată cu apnee și doctorii i-au recomandat să folosească acasă un tub de oxigen, dar Dee Dee nu a fost convinsă de ce i-au spus medicii, crezând că se întâmplă și altceva rău cu copilul ei.

Când Gypsy avea șapte ani, Dee Dee le-a spus prietenilor și familiei că fiica ei suferă de o tulburare cromozomială. Nu a numit boala, dar a descris-o ca pe una gravă care o face pe fată să aibă nevoie de un scaun cu rotile și să nu se dezvolte ca toți ceilalți copii.

Toată lumea și-a făcut griji pentru micuța Gypsy și a admirat-o pe mama ei care avea atât de multă grijă de ea. Fata a fost mereu în scaun cu rotile, dar și nedespărțită de tubul de oxigen și firele prin care era hrănită artificial. Mai mult, era dusă la doctor pentru crize epileptice.

Din cauza medicamentelor pentru epilepsie, Gypsy a rămas fără dinți. Când a devenit adolescentă, Dee Dee a anunțat pe toată lumea că fiica ei are leucemie.

După ce uraganul Katrina le-a distrus casa, Dee Dee și Gypsy s-au mutat în Springfield, Missouri. O asociație de caritate le-a construit o casă, iar o alta, le-a plătit o vacanță în Disney World.

În tot acest timp Dee Dee ținea un secret monstruos. Gypsy nu era adolescentă, avea de fapt 23 de ani. Ea nu avea nicio problemă, nici medicală, nici mintală. Gypsy a fost abuzată toată viața de mama ei care o trata ca pe un om foarte bolnav.

Experții cred că Dee Dee suferea de maladia Munchausen, o boală care se manifestă prinexagerarea unei boli cu scopul de a stârni simpatia și atenția celor din jur.

Când Gypsy a încercat să fugă, mama ei a legat-o de pat și a ținut-o legată timp de două săptămâni. Iar atunci când a încercat să spună cuiva despre ce i se întâmplă, Dee Dee a spus că fiica ei are probleme psihice.

Dar tânăra nu a renunțat la ideea de a avea o viață normală. În 2013, ea l-a cunoscut pe un site de dating pe Nicholas Godejohn, 23 de ani. Tânăra i-a spus adevărul despre ce se întâmplă și cei doi au stabilit să se întâlnească.

Cei doi s-au întâlnit și au început să aibă o relație. Dee Dee a aflat și i-a interzis fetei să-și mai vadă iubitul. Cei doi tineri au plănuit să o ucidă pe femeie. Astfel că, în noaptea de 12 iunie a anului 2015, Gypsy l-a lăsat pe bărbat să intre în casă în timp ce mama ei dormea.

Tânăra i-a dat lui Nicholas mânuși și un cuțit uriaș și s-a ascuns în baie cât timp Nicholas a înjunghiat-o pe Dee Dee de 17 ori. După crimă, perechea a fugit în Wisconsin.

În prima fază, poliția a anunțat că Dee Dee a fost găsită moartă și că Gypsy a dispărut. Apoi, autoritățile au descoperit ce se întâmplase cu adevărat. Gypsy a povestit ce i s-a întâmplat și a acceptat o propunere venită din partea procurorilor, primind 10 ani de închisoare pentru faptele sale.

Cazul a stârnit compasiune, dar faptul că a plănuit crima nu a putut fi trecut cu vederea.

Acum, iubitul ei a fost găsit vinovat de omor, urmând ca în luna februarie să-și afle și sentința.

Sursa: libertatea.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md