image
Sursa foto: Getty Images

PSG îl suflă pe De Jong Barcelonei: Cifre uriașe în acordul cu Ajax; Cum vor dribla francezii fair-play-ul financiar

După ce în urmă cu câteva zile s-a scris că ar fi acceptat oferta Barcelonei, De Jong poate ajunge totuși la PSG. Francezii au decis să preseze mai mult pentru acest transfer, mai ales după ce suferă în compartimentul median, iar la meciul cu cu Amiens au fost forțați să improvizeze cu fundașul stânga Dani Alves în centrul terenului, scrie digisport.ro.

În plus, situația lui Rabiot, care e ca și plecat, plus retragerea din activitate a lui Lassana Diarra, au dus la accelerarea tatonărilor pentru De Jong.

Potrivit publicației spaniole As, mijlocașul lui Ajax va fi achiziționat pentru 75 de milioane de euro, însă banii vor fi eșalonați sau calculați în așa fel încât să nu fie afectat fair-play-ul financiar. La acest aspect va contribui chiar impresarul olandezului de 21 de ani, care va ajunge în zilele acestea la Paris, așa cum menționează sursa citată.

În plus, De Jong va avea un salariu uriaș, de 8 milioane de euro pe an și va semna pe 5 sezoane. Conform sursei citate, părțile s-au înțeles.

Frenkie De Jong este om de bază la Ajax. În acest sezon, a evoluat în 17 meciuri oficiale (16 ca titular) și a marcat 3 goluri.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: