(video) Detroit 2019: Premieră mondială – Lexus RC F facelift şi noul RC F Track Edition

Proaspăt actualizat pentru anii 2019-2020, modelul coupe RC al celor de la Lexus, în versiune F, se mândrește acum cu performanțe îmbunătățite, stil revizuit și cu o ediţie limitată Track Edition.

Odată cu introducerea modelului RC F Track Edition, entuziaștii de condus într-un stil hard core nu mai trebuie să irosească mult timp în a alege dintre o maşină stradală premium şi una serioasă, de performanţă, pentru folosirea şi pe circuite.

Foto: autoblog.md

Noul Lexus RC F Track Edition se alătură modelului coupe standard Lexus RC F, care a fost actualizat extensiv pentru gama anului 2020, aşa cum se obişnuieşte să se spună în SUA. Cu o aerodinamică îmbunătățită, o greutate redusă, o suspensie resetată și un stil aparte, toate ridică modelul RC F la un nou nivel de performanță și perfecționare.

Lexus RC F facelift a beneficiat în primul rând de o gamă largă de schimbări menite să-i sporească performanțele și să-i împrospăteze aspectul general. Una dintre primele ținte pentru ingineri a fost reducerea greutății fără a compromite simțul rafinamentului și soliditatea coupeului. Vezi mai multe în articolul complet de pe AutoBlog.MD


Pub