(video) Detroit 2019: Premieră mondială – Noile pick-up-uri grele Ram 2500 şi 3500 Heavy Duty

Marca americană Ram a prezentat la Salonul Auto de la Detroit impunătoarele versiuni grele 2500 şi 3500 Heavy Duty ale noii generaţii a pick-up-ului Ram 1500. Producătorul descrie noul model ca fiind cel mai puternic și cel mai performant autovehicul din segment, având o capacitate de remorcare de 15.876 de kg şi o capacitate de încărcare în benă de 3.5 tone.

Pe lângă acestea, este propulsat de un motor diesel care produce cel mai mult cuplu – 1.356 Nm!

Foto: autoblog.md

Noul Ram Heavy Duty stabilește, de asemenea, valori de referință în deplasări și manipulare, lux, materiale, inovație și tehnologie, care se extind bine peste orice ofertă competitivă. Oferind un efort maxim zilnic, în fiecare zi cu încredere, noua linie de pick-up-uri grele păşeşte înainte cu o forță maximă de capacitate modernă.

Cu o listă lungă de actualizări, noul motor turbo diesel Cummins de 6.7 litri şi cu şase cilindri în linie, de înaltă performanță, oferă până la 406 CP la 2.800 de rpm şi un total de 1.356 Nm de cuplu disponibili toţi de la 1.800 rpm! Schimbările încep de la bază, cu un bloc al cilindrilor realizat compact dintr-un aliaj din fier şi grafit. În general, noul Cummins Turbo Diesel cântărește cu peste 27 de kg mai puţin decât motorul de generație anterioară, dar oferă mai multă putere și cuplu. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD


Pub