O familie, obligată să stea pe jos în avion. Ce explicație a dat compania aeriană

Trei membri ai unei familii de britanici au fost obligați să stea pe jos într-un avion care-i ducea din Menorca în Birmingham, după ce locurile pe care le-au cumpărat nu existau în aeronavă, scrie Daily Mail.

Familia Taylor se întorceau din Menorca, Spania, spre Birmingham, după o vacanță de câteva zile și și-au achiziționat locuri pentru a sta unul lângă altul. Le-au fost alocate locurile 41 D, E și F, dar când au urcat în avion au constatat că în dreptul locurilor era spațiu gol.

Soluția propusă de compania aeriană a fost ca, pentru decolare și aterizare, fiica lor, în vârstă de 10 ani, să stea pe singurul loc liber din avion , iar ea și soțul său, urmau să se așeze pe două scaune rabatabile.

Dar în timp ce avionul era în aer și însoțitorii de zbor trebuiau să aibă acces la alimente pentru alți pasageri, cei doi urmau să stea pe jos. După ce Paula și Ian au fost forțați să stea pe podea iar fiica lor li s-a alăturat, deoarece nu dorea să stea cu străini.

Compania aeriană TUI, cei cu care zbura familia Taylor, le-a oferi 30 de lire sterline drept compensație și le-a returnat integral banii pe bilete – 1.300 de lire sterline.

Sursa: Libertatea.ro

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.