Accident fatal în raionul Orhei
Social 14 ianuarie 2019, 17:46 | 2565

Tragedie lângă satul Chiperceni, raionul Orhei. O femeie de 65 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla împreună cu nepoata sa și soțul acesteia s-a răsturnat și a ajuns în afara carosabilului. Ceilalți doi oameni din automobil au fost duși la spital și, după ce li s-a acordat ajutorul medical necesar, au fost lăsați să plece acasă. Accidentul a avut loc ieri după-amiază. Alte informații aflați din următorul grupaj de știri.

Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, care a arătat că el NU se afla în stare de ebrietate, iar mașina era echipată cu anvelope de iarnă. Cazul este cercetat în continuare de polițiști.

Iar un bărbat de 31 de ani a ajuns cu mașina sa într-o conductă de gaz, după ce a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a produs la miezul nopții trecute, la intersecția străzilor 31 August 1989 și Păcii din municipiul Bălți. Potrivit poliției, nimeni nu a avut de suferit în urma impactului. Testul de alcoolemie făcut în acest caz a arătat că șoferul era băut. Pe numele lui va fi deschis un dosar penal pentru șofat în stare de ebrietate.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie