16:02:50 23.04.2024
Stiri

CONFUZIE // Povestea unui bărbat infidel!

Știri 14.01.2019 18:05 Vizualizări1921 Autor: Ziarul National
CONFUZIE // Povestea unui bărbat infidel! Sursa: avantaje.ro


Perioada sărbătorilor de iarnă este încărcată de magie și pentru că atmosfera este una specială, foarte mulți bărbați decid că acest cadru este perfect pentru a-și cere partenerele în căsătorie. Cuprins de emoție, un bărbat a decis să facă pasul cel mare în ajunul Anului Nou, dar ulterior a realizat că a cerut în căsătorie pe cine nu trebuia.

Povestea unui bărbat infidel a stârnit amuzamentul internauților. Ceea ce trebuia să fie o cerere în căsătorie perfectă s-a transformat într-o situație greu de gestionat, motiv pentru care bărbatul a solicitat consultanță juridică în mediul online.

Un bărbat infidel a început anul 2019 cu stângul. Acesta a povestit în cadrul unei discuții pe un forum o întâmplare petrecută în ajunul Anului Nou care l-a pus în mare încurcătură. Deși avea o relație stabilă, bărbatul se îndrăgostise de o colegă de muncă și chiar plănuia să o ceară în căsătorie. Fiind foarte hotărât, bărbatul a cumpărat inelul de logodnă, însă situația s-a complicat ulterior. La petrecerea de Revelion, acesta a mers însoțit de iubita oficială și cuprins de atmosfera de sărbătoare, și-a cerut partenera în căsătorie. După ce a făcut acest gest, bărbatul a realizat că a cerut în căsătorie pe cine nu trebuia, însă era deja mult prea târziu, iubita acestuia dând vestea cea mare pe rețelele de socializare, potrivit thesun.co.uk.

Pentru că a încurcat iubita cu amanta, bărbatul a căutat o rezolvare a problemei pe internet, întrebând dacă poate anula logodna și poate recupera inelul.

Povestea bărbatului infidel i-a uimit pe cei care au citit-o, el fiind sfătuit să îi spună adevărul iubitei sale și în acest mod să recupereze inelul de logodnă. La scurt timp după ce a făcut publică povestea lui, bărbatul a mărturisit că a decis să rămână alături de logodnica lui, având în vedere că mama acestuia o simpatizează și nu și-a dorit să o dezamăgească.

Sursa: avantaje.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md