Recomandări #diez. Cele mai colorate evenimente pentru un început de săptămână cât mai reușit

pexels-photo-619949-920×613
Foto: Tobi

Iarna și-a intră în drepturi, temperatura mediului a scăzut, avem zăpadă, ne rămâne să alegem cele mai potrivite evenimente și să ne facem ziua de 15 ianuarie una cât mai reușită. Pentru a te detașa de rutină într-o zi ordinară de marți, #diez îți aduce cele mai bune recomandări la care poți să-ți reîncarci bateriile cu energie.

#Omagiu Poetului – Mihai Eminescu

Anul acesta se împlinesc 169 de ani de la nașterea marelui poet Mihai Eminescu.  Asociația UNIREA-ODIP îndeamnă pe toți cei care simt românește să se alăture omagiului adus poetului la data de 15 ianuarie. Evenimentul se va desfășura la bustul lui Eminescu de pe Aleea Clasicilor, începând cu ora 10:00, unde vor răsuna versurile poetului și se vor depune flori.

Vezi mai multe detalii AICI!

#Spectacol: „Ultima zi din viața lui Mihai Eminescu”

Pe 15 ianuarie sunteți invitați să îi aduceți un omagiu marelui poet Mihai Eminescu și să serbați Ziua Națională a Culturii!

„Ultima zi din viața lui Mihai Eminescu” este un spectacol despre viața, activitatea și drama poetului, despre oamenii care l-au înconjurat.
Este un spectacol contemporan cu forme și mijloace de expresie noi, într-o regie modernă, scenariul fiind bazat pe fapte reale.

Mai multe detalii găsești AICI!

#DreamGuitar – Lecție gratuită de chitară pentru copii și maturi

Școala de chitară „DreamGuitar” anunță organizarea lecțiilor gratuite de chitară pentru copii 9+ și mături. Indiferent de abilitățile muzicale, copiii și măturii la această lecție învață prima sa melodie la chitară.

„La lecție noi oferim chitară, însă obligatoriu pentru participanți este să vină cu bună dispoziție”, spun organizatorii.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Vrei să vorbești fluent limba engleză și să scapi de accent? Participă la un seminar gratuit și obține sfaturi utile

Dacă ești elev, student sau un tânăr profesionist și te pregătești de un examen internațional sau ai nevoie să-ți îmbunătățești pronunția în limba engleză atunci ai posibilitatea să obții câteva sfaturi utile care te vor ajuta să scapi de accentul nedorit.

Prin urmare, marți, 15 ianuarie, America House vă invită la seminarul gratuit „How to improve your English pronunciation” moderat de către Daniela Munca-Aftenev, absolventă a Programului de schimb Edmund Muskie, Universitatea din Mississippi, SUA.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#O seară de flaut și pian

Pe 15 ianuarie, ești invitat la o seară de flaut și pian în Sala Mică, ora 18:30.

Soliști: Maria Gheorghieva (pian), Keita Lalla (flaut), Odesa
În program: C. Bach, Ch. Gluck, F. Doppler, F. Schubert, C. Franck, J. Brahms, M. Ravel, F. Poulenc

Mai multe detalii găsești AICI!

#Spectacolul pentru copii „Fata Morarului”

Teatrul poetic Alexei Mateevici revine cu spectacolul pentru copii: „Fata Morarului” după motivele povestei Fraților Grimm. Un spectacol, despre situații fără ieșire, despre minuni neașteptate și despre faptul că orice minune își are prețul ei. Nu este o poveste despre dragoste sau prietenie, ci despre o fată simplă și modestă, care prin greutăți a ajuns la stele.

Mai multe detalii găsiți AICI!

#CRĂIASA ZĂPEZII: ȚARA OGLINZILOR 3D

Regele Harald a fost pe cale să-și pieardă familia din cauza Crăiesei de Zăpadă. El găsește o cale de a șterge lumea magică. Să-l oprească și să nu lase să dispară basmul poate doar Gherda. Forța ei principală nu este în magie, ci în credință în bine și în prietenie.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente