/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Un carabinier aparent în stare de ebrietate, surprins în parcul Catedralei, în timp ce înjura un pieton

missing
14 ianuarie 2019, ora 18:50

Vasile a povestit că în timp ce mergea prin parc a observat un carabinier care nu arăta foarte bine. Tânărul spune că s-a apropiat de el și l-a întrebat dacă se simte bine, iar în schimb a fost agresat verbal și înjurat. Astfel, Vasile spune că și-a scos telefonul mobil și a început să-l filmeze, dar după asta colegii carabinierului l-au îndepărtat. Din imagini se vede cum acesta continue să înjure, în timp ce colegii săi îi spus să tacă.

Tânărul care ne-a relatat despre acest caz spune că a chemat poliția, iar oamenii legii au făcut un proces verbal pe marginea cazului. Totodată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului General de Carabinieri al MAI, Alexandru Bejan, a spus că pe acest caz a fost inițiată o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Bejan a precizat că în cadrul anchetei care durează de la trei la 15 zile se va stabili dacă carabinierul în cauză va fi stabilit.

Acest video conține limbaj licențios.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram