‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
marți, 23 aprilie, 2024
12.7 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleO fabrică de brânzeturi din Tomsk produce cașcaval cu ciocolată

O fabrică de brânzeturi din Tomsk produce cașcaval cu ciocolată

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

În acest an, fabricile mici de producere a brânzeturilor din regiunea Tomsk, Rusia vor fabrica 40 de tone de brânză, iar gama de varietăți de cașcaval moale și semi-dur va depăși 50 de tipuri. Ascensiunea a fost remarcată încă în 2018, când producția de brânzeturi în regiune a crescut de patru ori, scrie Agroxxi.ru.

În 2017, producția de brânzeturi a ajuns la 10 tone și a inclus aproximativ 20 de tipuri de brânzeturi. Antreprenorii din Tomsk se concentrează tot mai mult asupra producerii de brânzeturi de marcă pe baza rețetelor cunoscute, precum și asupra creării propriilor lor rețete. Noutățile din 2018 au fost „Сибирская коза” și „Голландия”, acestea au apărut pe rafturile supermarketurilor din Tomsk după ce au fost organizate de administrația regiunii câteva master-class-uri cu experți internaționali.

În luna decembrie 2018, a fost deschisă o nouă fabrică de brânzeturi. Sortimentul companiei cuprinde mai mult de 40 de varietăți, inclusiv brânzeturi cu mucegai și brânzeturi din grupul pasta filata, precum și propriul know-how, un produs exclusiv denumit cașcaval de caramel, fabricat din brânză ricotta și ciocolată.

Volumul total al producției de brânzeturi în regiunea Tomsk, luând în calcul și întreprinderile mari, în 2018 a fost de 265 de tone. În anul 2017 au fost produse 215 de tone.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›