(video) Detroit 2019: Premieră mondială – Noul SUV premium Cadillac XT6

O nouă premieră de la Cadillac sub forma unui SUV. Noul XT6 este o maşină cu trei rânduri de scaune, fiecare fiind „best seat in the house” și oferă tehnologii de siguranță avansate, atât standard, cât şi opţional.

Potrivit americanilor, premiera modelului este una globală şi va avea loc public la Salonul Auto de la Detroit, deja peste câteva ore.

Foto: autoblog.md

Creat pentru ca pasagerii să poată profita la maxim de el în timp de rulează pe şosea, acest nou SUV cu trei rânduri de scaune se centrează pe o cabină de lux, adaptabilă și conectată, completată de o manevrabilitate receptivă și o suită cuprinzătoare de tehnologii de siguranță standard și altele disponibile.

„Primul Cadillac XT6 oferă un amestec impresionant de spațiu, siguranță și caracteristici de confort pentru clienții care se bucură de toate acestea. Acesta se alătură modelului nou XT4, care a urcat pe primul loc în segmentul său, cel mai bine vândut la nivel mondial XT5 și iconicul Escalade, pentru a accelera creșterea globală a mărcii, cu un spirit care este unic pentru Cadillac”, a declarat Steve Carlisle, președintele Cadillac. Vezi mai multe pe AutoBlog.MD


Pub