Ştiri

Sursa imaginii:

Ştiri / Social

13 Ian. 2019 / 18:57

Distracţie şi multă adrenalină pe pârtiile din capitală

Distracţie şi multă adrenalină pe pârtiile din capitală. Copii împreună cu părinţii au profitat de vremea frumoasă şi au ieşit la săniuş. În ultimele zile, săniile sunt la mare căutare în pieţe şi magazine, relatează Mesager.

„Este foarte bine, deoarece când vii la săniuş poţi să te distrezi cu prietenii, cu familia şi cu fraţi şi surori, când te distrezi împreună este şi mai interesant”, „Eu am venit cu verişoara, cu tata şi am venit să ne dăm cu sania, să petrecem iarna împreună. Pârtia este foarte frumoasă şi mie foarte mult îmi place, aş dori să mai vin aici”, „Distractiv şi îmi place foarte mult că atunci când mă dau la vale câteodată mai cad şi eu jos”, au spus copii.
 
Vânzătorii de sănii spun că în ultimele zile a crescut numărul cumpărăturilor.
 
„Cumpărători am avut foarte mulţi la sănii. În genere preţurile mergeau aşa, depinde de sănii, de calitatea lor”, a spus vânzătoarea Nadejda Drăgan.
 
„Avem săniuţa cu roţi, care a fost inventată anul trecut, făcută la noi în Moldova, săniuţile toate sunt făcute la noi. Calitatea este foarte bună, este confecţionată din metal şi pereţii la metal e gros, e sudată din trei părţi orice piesă şi e făcută din scânduri din lemn deasupra”, a povestit vânzătorul, Ion Drumea.
 
Părinţii care au dat buzna în pieţele din capitală spun că oferta este foarte variată.
 
„Îmi pare sania făcută calitativ, am nădejde că o să pun copilul pe dânsa şi la o vale n-o să se rupă. Preţurile accesibile, 250 eu cred că se poate de cumpărat”, „Nu ca să ne distrăm, dar să ne primblăm în jurul casei, noi suntem de la ţară. Cred că asta de 450 e mai comodă” „Am mai luat o sanie, au una, dar se ceartă de la una şi să aibă cu să se dea cu sania”, au spus oamenii.
 
Oamenii legii îndeamnă părinţii să-şi supravegheze copii la săniuş şi să se asigure că pârtia nu e în apropierea străzilor, a iazurilor sau a râurilor.
 

Comentarii