(foto) „Muncitorii au acționat toată noaptea la degajarea zăpezii”. La Orhei se circulă fără dificultăți

7

Traficul rutier pe străzile din Orhei se desfășoară fără dificultăți, despre acest lucru a anunț Primăria locală într-un comunicat de presă. Potrivit acesteia, peste 60 de muncitori și 25 de utilaje speciale au intervenit pentru a curăța toate arterele din oraș și a evacua zăpada acumulată. Toate lucrările de curățare s-au petrecut pe parcursul nopții trecute.

Totodată, au fost și continuă să fie curățate și zonele adiacente ale instituțiilor publice: școli, grădinițe și spitale.

Nici pietonii nu întâmpină probleme. Atât pe străzi, cât și pe trotuare este împrăștiat material antiderapant care împiedică formarea poleiului.

1 2 3 4 5 6 7

De asemenea, pe acostament au fost amenajate grămezi cu nisip, care poate fi utilizat în caz de necesitate.

Și în curțile blocurilor au fost curățate căile de acces, prioritate având cele în care locuiesc mai mulți bătrâni.

Grație măsurilor întreprinse, în oraș se circulă în condiții de iarnă, iar angajații Gărzii Populare acordă asistență la trecerile de pietoni, școli și grădinițe.

În acest sens, autoritățile publice îndeamnă conducătorii auto să circule cu prudenţă sporită, pentru a evita accidentele rutiere şi să nu parcheze pe străzile şi bulevardele unde lucrează utilajele de deszăpezire.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente